La Sèrie

Archibal in Valencia

Archibald, un guiri que s’ho va passar teta estudiant a València, torna anys després per a retrobar-se amb la ciutat que el va fascinar i retratar-la en un documental. Esta sèrie és la història de com va fracassar en l’intent, o no, segons amb quines ulleres ho mires. Humor, amor i turisme en “Archibald in València”.

Massachusetts Style!

 

Archibald McKey

Archibal in Valencia

Hola, sóc Archibald McKey. La meua història es prou curiosa. Fa cinc anys, vaig vindre de Boston amb una beca d’student a València. Estudiava Història de l’Art i vaig optar per la ciutat de les flors degut a la seua vinculació amb tantes cultures, com ara la romana, l’àrab i la mediterrània, pel seu clima i pel caràcter de la seua gent.

La ciutat m’encisà i vaig fer amics. Vicent, amb qui vivia, es va preocupar de mostrar-me moltes coses i em va ajudar a perfeccionar el meu valencià. Li vaig prometre que, en acabar la carrera, tornaria i faríem junts un documental de la ciutat....una d’eixes promeses de borratxera que sovint es fan per ací, però que em va costar cinc anys de complir.

 

El Documental

Archibal in Valencia

Per una sèrie de malentesos amb la justícia no vaig poder acabar les gravacions com m’haguera agradat, va ser aleshores quan vaig conéixer Xon Gonzàlez i els Nakamura. Em digueren que en podrien traure una sèrie del meu fracàs (debades, clar), em demanaren les cintes del documental, fins i tot les gravacions de conservava de la meua primera estància. Ho muntaren a la seua manera, afegiren imatges de la ciutat i, la veritat, ha quedat una cosa ben xula que espere vos agrade... oh yeah!

Esperem que gaudiu veient els capítols més del que ho va fer Archi gravant-los!