Dia 5 · The palleter of love

Benvolgut diari:

Ahir es va produir un esdeveniment interplanetari (Per què ara mateix em sent imbècil?). Vaig tindre una primera cita amb Laura!!!!!!!!!
Jo m’estava fent el dur amb ella (mirar el mòbil cada 15 segons no compta), no volia semblar desesperat (l’altre dia vaig buscar durant tres quarts d’hora una cabina per a telefonar-me a mi mateix i comprovar la cobertura) i al final, quan estava amb Vicent parlant de reis borratxos i d’altres coses importants, m’arribà un SMS d’ella. Estava un poc xifrat i tot, com és de romàntica.

Per a la cita vaig fer un bon preescalfament, a base de gin-tònic. Quedàrem al bar del Negrito i jo estava tan nerviós que comencí a parlar amb un senyor al que no coneixia de res i que resultà ser un important actor valencià. Aviat descobrírem que ell i jo teníem moltes coses en comú: el monyo arrissat, ulleres, als dos ens agrada Laura. Fa molts acudits i és molt simpàtic, quina puta gràcia em va fer. Jo també vaig intentar demostrar el meu sentit de l’humor. Llàstima que encara no tinga afinat del tot el punt escatològic. L’esdeveniment interplanetari es va convertir en un forat negre, oh, my god!

cURL failed


1 Comentario

  1. Molt ben escrits els textos, i genials els videos. Enhorabona pel treball!

    Pato de l'Albufera | 8 julio, 2012, 20:13

Deja tu comentario