Dia 10 · El típic final de l’estació

Benvolgut diari:

Saludeu oh, amics, oh, veïns, oh senyor que busques puntes de cigarret, al nou Archibald, un home que va vindre a rodar un documental i va acabar filmant l’episodi més important de la seua vida. Què fort és tot. He estat a punt d’anar-me’n al pet, perquè a causa dels meus recents problemes amb la justícia, les autoritats havien decidit que preferien arrancar-se els ulls i menjar-se’ls amb una cullereta de café abans que renovar el meu visat de turista.

Així és, l’home que ho donaria tot per València, expulsat d’ella per un crim que mai havia comés (a posta). Però quan, captiu i desarmat, em tiraven del jardí de les delícies, considerat com el Bin Laden de Benimaclet, ha passat una cosa meravellosa i, al final, em quede, que em quede!!!

He tornat per la porta gran, com havia de ser, i gràcies a Laura. Laura, que és súper intel·ligent a més de guapa i tindre una clavícula com ja no es veuen, ha donat amb la solució. Però el més important és per què li importa a ella eixe guiri desmanegat de mirada penetrant que fa cinc anys va vomitar en cada racó del seu bar? Perquè m’ama, collons, no està més clar que l’aigua?

Quines noves aventures m’esperen? Amb quins perills hauré d’enfrontar-me? Trobaré calcetins 100% cotó i no d’eixos de mescla que sua el peu que no veges? Només València ho sap!Deja tu comentario